Kom kennismaken> VU is verder kijken
Kom kennismaken

De rechtenfaculteit biedt je het hele jaar door de mogelijkheid om meer te weten te komen over een opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld sfeer komen proeven tijdens een van de voorlichtingsdagen. Wil je weten hoe het is om als student op de VU rond te lopen? Kom dan een Dagje Studeren! Als je het hele jaar door op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes van de faculteit, like dan onze Facebookpagina.

Sluiten Voorlichtingsactiviteiten > Facebookpagina >
VU Law Academy> VU is verder kijken
VU Law Academy

VU Law Academy verzorgt postacademisch onderwijs voor advocaten, bedrijfsjuristen en (semi-)overheidsjuristen. Gedurende het hele jaar organiseert VU Law Academy cursussen, leergangen, lezingen en Incompany cursussen op verschillende rechtsgebieden. De cursussen en colleges van de leergangen worden gegeven door docenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en door externe docenten.

Sluiten VU Law Academy >
Smart@work in Initium> VU is verder kijken
Smart@work in Initium

De rechtenfaculteit is gevestigd in een nieuw gebouw op de VU-campus: Initium. In dit gebouw zijn faciliteiten gehuisvest zoals de Student Service Desk en computerzalen. Ook vind je er de grootste collegezaal van de VU met plek voor 550 studenten. Nieuw is dat alle medewerkers er flexibel werken. De verschillende typen beschikbare werkplekken worden door iedereen gedeeld. Zo wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en wordt bespaard op huisvestingskosten. Op die manier kan meer geïnvesteerd worden in onderwijs en onderzoek.

Sluiten
Samenwerking aan de Zuidas> VU is verder kijken
Samenwerking aan de Zuidas

De VU ligt aan de Amsterdamse Zuidas; net als veel grote advocatenkantoren en andere organisaties. De faculteit werkt hiermee samen en verbindt zo wetenschap en praktijk. In samenwerking met 14 grote advocatenkantoren biedt de faculteit de masteropleiding Ondernemingsrecht aan de Zuidas aan. Daarnaast wordt samengewerkt in het Zuidas instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht (ZIFO).

Sluiten Ondernemingsrecht aan de Zuidas > ZIFO >

    spamfuik@vu.nl