Home > Opleidingen voor professionals
VU Law Academy: Betrokken op úw competentie

Wat bieden wij?

Postacademisch onderwijs (PAO), in de vorm van juridische opleidingen, leergangen en cursussen (open en incompany). Bij de VU Law Academy bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig, praktijkgericht onderwijs van topdocenten.
Ga hier naar ons aanbod:

PAO LeergangenPAO CursussenVaardigheidstrainingen

PAO Incompany cursussenLezingen en studiemiddagenPAO Congressen

Nieuws
 • Congres Grensoverschrijdende werknemers: arbeidsrecht, fiscaliteit, pensioen en sociale zekerheid op 24 november 2016
  Gepubliceerd: 26 september 2016
  Een werkgever die een werknemer uitzendt naar het buitenland of een werknemer aantrekt vanuit het buitenland krijgt te maken met verschillen in arbeidrecht, fiscaliteit, pensioen en sociale zekerheid. Dit congres biedt u een antwoord op de hiermee verband houdende vragen en geeft praktische handvatten waar de werkgever en de werknemer mee te maken hebben bij grensoverschrijdende arbeid.

 • NIEUW: Leergang Intellectueel eigendomsrecht
  Gepubliceerd: 15 september 2016
  Met deze leergang verbreedt en verdiept u uw kennis op gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Alle relevante thema's passeren de revue: het auteurs-, databanken- en portretrecht, het merken-, modellen- en handelsnaamrecht, het octrooirecht, en de voor deze rechten ter beschikking staande handhavingsinstrumenten.
  empty
 • Route naar VU-VUmc via afslag S108 en kruising De Boelelaan-Boechorststraat weer open, vanaf 2 september wel verkeershinder bij afslag S109
  Gepubliceerd: 29 augustus 2016
  De kruising bij VU-VUmc (De Boelelaan-Boechorststraat-Mahlerlaan) is vanaf maandag 29 augustus 2016 weer toegankelijk voor al het verkeer. De werkzaamheden aan het oostelijke deel van de De Boelelaan (noordelijke rijstrook tussen Beethovenstraat en Europaboulevard) kunnen echter de komende maanden voor verkeershinder zorgen in verband met verkeersomleidingen. De Gemeente adviseert automobilisten die de omgeving Zuidas-VU-VUmc via de A10 benaderen om de afslag S108 (VUmc) te nemen en via de De Boelelaan - Amstelveenseweg naar hun bestemming te rijden. Meer informatie hierover vindt u op deze webpagina van gemeente Amsterdam.

 • Wij wensen u een prettige zomer en hopen u na de zomer weer te zien bij een van onze cursussen, leergangen, lezingen pensioen, arbeidsrecht of studiemiddagen aanbestedingsrecht
  Gepubliceerd: 12 juli 2016

 • Almuni korting voor cursisten leergangen
  Gepubliceerd: 29 juni 2016
  Heeft u de afgelopen drie jaar een leergang bij ons gevolgd? Dan krijgt u bij inschrijving voor een tweede leergang € 200,- korting. Deze korting is n.i.c. met andere kortingen.

 • Incompany mogelijkheden nu nog toegankelijker:
  bezoek de geheel vernieuwde incompany pagina's
  empty
  Gepubliceerd: 28 april 2016
  Op zoek naar een cursus die precies aansluit bij de opleidingswens(en) van uw organisatie? Vanaf vandaag krijgt u nog beter zicht op de schat aan cursusmogelijkheden van de VU Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Laat u inspireren en grasduin door de expertises waarover onze docenten beschikken, bekijk de kant en klare cursusmogelijkheden of nodig een specifieke docent uit voor uw incompanyvraag.
  individuele benadering • planning die u uitkomt • inhoud gekoppeld aan uw praktijk
    
Meer actualiteiten en nieuws over post-academisch onderwijs treft u aan op onze Nieuwspagina

Twitter button  LinkedIn button            
        
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
Direct inschrijven voor cursussen en leergangen

spamfuik@vu.nl