Alumnimiddag Criminologie 2013

De faculteit heeft in samenwerking met alumnivereniging 'Crime Still Pays' (CSP) een alumnibijeenkomst georganiseerd voor haar oud-studenten Criminologie. De alumnibijeenkomst vond plaats op vrijdagmiddag 8 maart in het faculteitsgebouw Initium en werd bezocht door ongeveer 90 alumni. Bijzonder was de aanwezigheid van prof. Herman Thomas Bianchi, de eerste hoogleraar Criminologie aan de VU en tevens oud-decaan van de faculteit. Zowel alumnivereniging CSP als de faculteit kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige dag.

Sietse Steenstra opende de middag met een welkomstwoord waarna een plenaire sessie plaatsvond voor een algemeen overzicht van de stand van zaken in de Criminologie. Vervolgens werden er interessante cursussen aangeboden, verzorgd door de docenten Joke Harte, Anne-Marie Slotboom, Jasper van der Kemp en hoogleraar Wim Huisman. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel die muzikaal werd begeleid door het gitaristenduo Lars Bauer en Filippo Castellazzi.

Verslag

Lees hier het verslag van de alumnimiddag Criminologie, geschreven door de bestuursleden Sietse Steenstra en Joris Beijers van alumnivereniging Crime Still Pays (CSP).

Bekijk hier de brochure voor het volledige programma van deze dag en informatie over de sprekers en cursussen.

Sfeerimpressie

Bekijk hieronder enkele foto's van de alumnimiddag Criminologie.

welkomstwoord 

plenaire sessie

cursus

cursus 1

cursus joke harte 

cursus wim huisman

cursisten

pauze

pauze 2

in gesprek

bijpraten

cursus jasper van der kemp

cursus anne-marie slotboom

borrel

borrel 2

portret alummi 2

prof. bianchi

portret alummni 3

portret alumni

gitaristenduo