Vervolgonderwijs

Beeld Vervolgonderwijs

Na uw afstuderen kan de faculteit nog veel voor u op het gebied van ontwikkeling en professionalisering betekenen. De faculteit biedt u onderstaande mogelijkheden.

VU Law Academy

De VU Law Academy (VULA) verzorgt het juridisch postacademisch onderwijs aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Een aantal cursussen is gericht op de meest recente ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie. Daarnaast zijn er cursussen en leergangen die gericht zijn op verdere specialisatie. Ook VULA blijft graag met u in contact.

Als alumnus kunt u gebruik maken van speciale kortingen:

  • 10% korting op het PO en VSO/PO cursusaanbod (niet in combinatie met andere acties).
  • €100,- korting op alle leergangen. 

Meer informatie leest u op de website van VULA.

Contractonderwijs

Aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is het ook mogelijk om in plaats van één hele opleiding, een of meerdere vakken te volgen. Al deze vakken zijn onderdeel van de reguliere bachelor- en masteropleidingen. Alumni die in het verleden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de VU een Master of Doctoraal diploma behaald hebben, krijgen 10% korting op Contractonderwijs bij deze faculteit. Lees meer.

Promoveren

Binnen het wetenschappelijk onderzoek van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid neemt het promotieonderzoek een belangrijke plaats in. Verdeeld over de facultaire afdelingen en de onderzoeksprogramma's zijn promovendi werkzaam op uiteenlopende juridische terreinen. Lees meer.