Kickstart Your Career

Wil jij goed voorbereid het sollicitatieproces in?
Meld je dan aan voor Kickstart Your Career!
Drie workshops op 3 april, 10 april en 12 mei 2017 en daarnaast een individuele check van je cv en motivatiebrief door de medewerkers van het Career Office!

Ben je je al aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Wil je je sollicitatievaardigheden op een hoger niveau brengen? Dan kan het traject Kickstart Your Career je hierbij helpen.

Kickstart Your Career bestaat uit drie workshops, waarin je wordt geactiveerd en geïnspireerd om goed voorbereid het sollicitatieproces in te gaan!

Daarnaast zullen je cv en motivatiebrief in een individueel gesprek worden gecheckt door medewerkers van het Career Office.

Voor wie?

Bachelor- en masterstudenten Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Criminologie kunnen deelnemen aan Kickstart Your Career.

Bachelorstudenten moeten minstens 120 ec hebben behaald.

Meld je aan voor 24 maart

Let op: Je kunt je alleen aanmelden voor het gehele traject. Het is dus niet mogelijk om je in te schrijven voor losse workshops. Geef hierbij ook je motivatie aan waarom jij aan dit unieke traject wilt deelnemen!

Er is slechts plek voor maximaal 24 studenten. Bij meer aanmeldingen dan plekken wordt ook expliciet naar je motivatie gekeken. Uiterlijk 27 maart a.s. ontvang je per mail bericht of je bent geselecteerd!

Meld je gratis online aan. Doe dit voor vrijdag 24 maart!