Nieuw: Promoot uw evenement

Lees hier meer over hoe wij uw evenement kunnen promoten.

20-10-2020 | 13:45

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam vindt het belangrijk dat studenten tijdens hun studie praktijkervaring opdoen. Daarom heeft de Faculteit een online portal ontwikkeld, de Career Portal, waar vraag naar en aanbod van stages, juridisch relevante bijbanen en startersfuncties bij elkaar komen.

Het was al mogelijk om via de Career Portal studenten te werven voor vacatures, maar sinds kort kunt u ook uw evenementen hier promoten! Organiseert u binnenkort een (online) evenement dat interessant is voor rechten- of criminologiestudenten? Wij kunnen deze kosteloos onder de aandacht brengen bij onze studenten via de Career Portal. Klik dan op de knop Promoot uw evenement op de Bedrijven pagina. Vul het formulier volledig in en dan publiceren wij het evenement op de Career Portal. We hopen uw evenementen binnenkort terug te zien op de Career Portal!