Amsterdam Law Forum weer compleet!

Vorige week is het nieuwe Amsterdam Law Forum team gevormd. Amsterdam Law Forum is het ‘Internationaal Recht Tijdschrift’ van de Vrije Universiteit dat wordt gerund door studenten.

22-11-2019 | 13:23

Team

Het nieuwe team bestaat uit vier editors (Nicoleta Mirza, Deniz Hazer, Denisa Fekollari en Aniek Padmos), een Senior Board Editor (Andi Baaij), een Associate Chief editor (Rumer Ramsey) en een Editor in Chief (Victoria Sadaf Azizi). De meerwaarde van dit veelzijdige team is zijn collectieve interesse en kennis op het gebied van internationaal recht in samenhang met andere, relevante juridische disciplines, zoals ondernemingsrecht, mensenrechten, migratie, technologie en handel - en investeringsrecht.

Het tijdschrift

Elk jaar verschijnt er een winter, lente en zomer uitgave van het tijdschrift. Het tijdschrift bestaat uit drie delen: wetenschappelijke artikelen, opiniestukken en nabeschouwingen. Vanaf dit jaar creëert ALF ook een gedeelte toegewijd aan academische lezingen. Tevens organiseert ALF elk jaar rond de lente een conferentie met een relevant, juridisch thema waar gerenommeerde sprekers worden uitgenodigd om hun ideeën te delen.

Al met al is ALF een actueel tijdschrift dat een podium biedt aan gevestigde geleerden en jonge academici om hun kennis, ervaringen en meningen te delen en daarmee bij te dragen aan een internationaal recht gerelateerde discussie. Staf, PhD studenten en masterstudenten met hele goede scripties worden uitgenodigd om een artikel voor te leggen aan ALF. Jong geleerd is oud gedaan: wij kijken er naar uit om uw artikelen te delen op ons website!