Amsterdam Law Forum Publiceert Summer Issue 2020

Het redactieteam van Amsterdam Law Forum (ALF) heeft de afgelopen periode een gloednieuwe Summer Issue uitgegeven.

14-09-2020 | 16:06

In deze nieuwe issue leveren verschillende auteurs opnieuw een waardevolle bijdrage aan de voortzetting van de discours rondom internationaal en transnationaal recht. Met drie opiniestukken en twee zogeheten ‘commentaries’, publiceert ALF een volle issue die een rijk aantal onderwerpen aankaart. Opeenvolgend belichten de schrijvers de volgende onderwerpen: cryptocurrency, juridische consequentie van COVID-19 en de Engelse rechtszaak Miller 2. Zodoende, doe jezelf daarom vooral tegoed aan de artikelen die ALF weer te bieden heeft en sluit daarmee de zomer geïnteresseerd af. 

Helaas is dit de laatste publicatie van het ALF redactieteam 2019-2020. Langs deze weg wil de board graag de editors en alle auteurs bedanken voor hun bijdrage en support.

Tot een nieuwe publicatie,

Victoria Sadaf Azizi, Editor-in-Chief

Rumer Ramsey, Associate Chief Editor

Andi Baaij, Senior Editor

Ben jij geïnteresseerd in onderwerpen aangaande internationaal en transnationaal recht? Wil jij graag meer lezen of zelf bijdragen aan een boeiende en constructieve discussie rondom deze onderwerpen? Ga dan zeker naar de nieuwe website en steun het Amsterdam Law Forum, via: https://amsterdamlawforum.org/!