Juridische PO-/PAO-cursussen

Bij de VU Law Academy kunt u terecht voor cursussen op veel juridische vakgebieden, passend binnen het Post Academisch Onderwijs (PAO) en de Permanente Opleiding (PO) voor de advocatuur. Het uitgebreide programma aan deze korte PAO/PO opleidingen wordt steeds voor 1 jaar vastgesteld, waardoor u makkelijk zelf uw opleidingsplanning kunt maken. Liever een traject op locatie, afgestemd op de opleidingsbehoefte van uw organisatie? Bezoek dan de incompanypagina's.

Aan al onze juridische cursussen worden opleidingspunten toegekend. Het onderwijs richt zich op de jongste ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie en is praktijkgericht. Daarnaast wordt een aantal voor juristen interessante vaardigheidscursussen aangeboden. Docenten, zowel uit de wetenschap als uit de praktijk, werken hieraan mee. De kwaliteit van de cursussen wordt door de deelnemers hoog gewaardeerd en ook de prijs/kwaliteitverhouding krijgt een hoge score. Het PAO cursusaanbod wordt doorlopend geactualiseerd.
 

PAO cursussen en korte opleidingen voor juristen per rechtsgebied                                             Juridische PAO cursussen en korte opleidingen op datum
Juridische cursussen per rechtsgebied                             Juridische cursussen op datum   

Abonnementen en kortingsacties

Banner PO abonnementen              

Ga voor onze actuele kortingsacties naar de webpagina kortingen en acties.