Trainingen professionele juridische vaardigheden

Wilt u uw skills aanscherpen? Volg een juridische vaardigheidstraining. 

De VU Law Academy biedt in het voorjaar en najaar diverse juridische vaardigheidstrainingen aan. Met deze praktijkgerichte cursussen verhoogt u het niveau van uw professionele vaardigheden en leert u deze optimaal toe te passen in uw dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om argumenteren, overtuigen, schriftelijke of mondelinge vaardigheden: met de vaardigheidstrainingen van de VU Law Academy bent u ervan verzekerd dat u nog scherper handelt en op uw omgeving reageert om uw doelen te bereiken.
      
Trainingen 2017
Cursus Legal English@work  
maandag 13, 20, 27 november en 4 december 2017 (4-daagse cursus)

Succesvol coachen en aansturen in de juridische praktijk
woensdag 15 november 2017 

Cursus adequaat reageren en improviseren
dinsdag 28 november 2017

Cursus juridisch schrijven
donderdag 7 en 14 december 2017

Opfriscursus Legal English@workNIEUW
maandag 11 december 2017

Cursus overtuigend pleiten
dinsdag 12 december 2017

  

Masha Furth“Juristen moeten beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, taal is immers het gereedschap van de jurist. Door tijdnood of routine kunnen echter slechte gewoonten ontstaan. Daarom is het belangrijk regelmatig uw vaardigheden kritisch onder de loep te nemen. Tijdens een cursus tilt u uw vaardigheden naar een hoger professioneel niveau, en kunnen goede eigenschappen inslijten. Zoals een timmerman regelmatig zijn beitels slijpt, zo onderhoudt de professionele jurist zijn taalvaardigheid!” 

Mw. drs. M.C. Furth, freelance docent communicatie en argumentatie, onder meer voor de Nederlandse Orde van Advocaten, de Stichting Studiecentrum Rechtspleging en de Raad van State
br/>

Abonnementen en kortingsacties

Banner PO abonnementen