Contact


Op deze pagina vindt u de contactgegevens van de VU Law Academy, de aanbieder van het juridisch post-academisch onderwijs aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
De contactgegevens van de VU Faculteit der Rechtsgeleerdheid voor initieel/regulier onderwijs treft u aan op deze facultaire contactpagina.

Adres 
Vrije Universiteit Amsterdam
Faculteit der Rechtsgeleerdheid
VU Law Academy 
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

T (020) 598 6255  
E vulaw@vu.nl 
Twitter button  Facebook button   LinkedIn buttonempty

Routebeschrijving & plattegrond
Houdt u rekening met betaald parkeren en met het feit dat de parkeermogelijkheden in de omgeving beperkt en prijzig zijn. Parkeren op de campus en in enkele straten in de directe omgeving van de campus is niet mogelijk vanwege de maximale parkeerduur van drie uur.
Wij adviseren u gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Betaald parkeren
Indien met de auto wenst te komen, kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages (zie plattegrond hieronder).
De garage van de Vrije Universiteit is voor cursisten toegankelijk om betaald te parkeren.
Er staan betaalautomaten bij de ingang om contant of per pin af te rekenen.
De kosten hiervan zijn 1 euro per 17 minuten.
Zie voor meer informatie: https://www.parkerenbijvu.nl/parkeerlocaties
Daarnaast beschikken het UMC en het gebouw ACTA over een parkeergarage.

Openbaar vervoer
De cursuslocaties van de VU Law Academy zijn uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar. Station Amsterdam Zuid ligt op loopafstand. Van daaruit kunt u ook met tram 5 naar de halte De Boelelaan/VU reizen.

Plattegrond campus 2019


Hieronder volgen routebeschrijvingen naar de afzonderlijke cursuslocaties. 

Cursuslocaties in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit, De Boelelaan 1105, Amsterdam

AgorazalenVanaf de hoofdingang van het hoofdgebouw loopt u linksaf naar liftengroep B. De agorazalen bevinden zich op de 3e etage. Let op: er zijn 2 liftengroepen, niet iedere groep stopt op elke verdieping. Er hangt een bord waarop staat welke groep u nodig heeft voor welke verdieping. Als u op de 3e etage uitstapt, ziet u direct het Agoracomplex liggen.
Auditorium  Vanaf de hoofdingang van het Hoofdgebouw loopt u rechts de trap op tot u in de foyer komt en dan weer links de trap op naar het Aulaniveau. Als u hier linksaf loopt ziet u aan uw linkerzijde het Auditorium, 1e etage.
Aurora Vanaf de hoofdingang van het Hoofdgebouw loopt u rechtsaf voor de Rendez VU het restaurant in. Vervolgens slaat u meteen linksaf en staat dan voor de ingang van de Aurorazaal.
Forum Vanaf de hoofdingang van het hoofdgebouw loopt u schuin rechts tussen de koffiebar en de grote trap richting de lift met de grijze deur. Hier kunt u met de lift of met de trap naar de 1e etage. Wanneer u met de trap gaat, neemt u vervolgens de deur waarop “Forum” staat aangegeven. Forumzaal 2 is de eerste zaal aan uw rechterhand.
 

Cursuslocatie in het OZW-gebouw (Opleidingsinstituut Zorg en Welzijn, rood gebouw),De Boelelaan 1109, Amsterdam.

Alma           Vanaf de hoofdingang van het OZW-gebouw loopt u in de centrale hal linksaf naar de liften. U neemt de meest linkerlift naar de 10e etage. Als u uit de lift stapt loopt u rechtsaf de Alma 1 in.


Cursuslocatie in het gebouw van de medische faculteit, Van der Boechorststraat 7, Amsterdam.

Atrium         Vanaf de hoofdingang van de Medische Faculteit loopt u rechtdoor tot u niet verder kunt. Hier kunt u met de lift of met de trap naar de 1e etage. Op de eerste etage aangekomen loopt u de gang in en bevindt zich voor u het Atrium, zaalnr. MF/D-146.