Incompany cursus Notaris en financieel-economische criminaliteitsbestrijding

Aan de orde komt in het bijzonder de naleving van verplichtingen volgend uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme maar ook bijvoorbeeld die i.v.m. de voorkoming van faillissements- en beleggingsfraude.

Leerdoelen
Verhoging van het bewustzijn dat in de praktijk van alledag voortdurende waakzaamheid is geboden en het zichtbaar maken van deontologische dilemma’s.

Docenten                 Prof. mr. B.C.M. Waaijer, Hoogleraar Notarieel recht en Bijzonder hoogleraar Notarieel recht Universiteit van Amsterdam, juridisch adviseur
Omvang cursus
2 college-uren
Niveau
Verdieping: redelijke basiskennis en werkervaring noodzakelijk, één tot drie jaar werkervaring en bekendheid met rechtsgebied, hebben de theorie al bestudeerd, zoeken verdieping van bestaande kennis en ervaring
Didactische aanpakBespreking van relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie aan de hand van praktijkcasus.
Deelnemersaantal   
Maximaal 40 deelnemers
Datum en locatie
In overleg. Afhankelijk van uw wensen kan de cursus zowel bij de VU als bij u op locatie worden aangeboden.


Meer informatie en contact

Wilt u tijdens de cursus ingaan op specifieke onderwerpen, of heeft u aanvullende leerdoelen? Deze cursus kan verder worden toegespitst op uw wensen. Of stel uw eigen programma samen op basis van een combinatie van cursussen. Bekijk hiervoor onze andere cursussen of onze expertisen op gebied van notarieel en fiscaal recht.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact opnemen met:

Ireen Schouten newIreen Schouten 
Opleidingscoördinator incompany 
E  i.schouten@vu.nl 
T 020 598 6255