Leergang De gemeentejurist binnen een dynamische, complexe bestuurlijke context

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Indien ik een keer ziek ben, kan ik dan met een andere groep het college inhalen?
Nee, dit is niet mogelijk.

Vraag 2: Indien ik na het lezen van de informatie op de website nog een vraag heb, bij wie kan ik deze stellen?
Als u na het lezen van de informatie op de website nog extra informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met de VU Law Academy via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 3: Gelden er specifieke toelatingseisen voor deze leergang? 
De leergang is bedoeld voor juristen en juridische beleidsmedewerkers werkzaam bij de (semi-)overheid, zoals gemeenten en omgevingsdiensten. Geïnteresseerden zonder academische juridische opleiding kunnen zich ook inschrijven voor de leergang. Wilt u deelnemen? Stuur dan uw cv aan: vulaw@vu.nl. Uit uw cv blijkt of u door werkervaring voldoende kennis en ervaring hebt om de leergang op juridisch academisch niveau te volgen. Twijfelt u of u over de juiste voorkennis beschikt voor deze leergang? Neem dan contact op met mw. Monique Becker via m.becker@vu.nl of +31 20 59 83694.

Vraag 4: Ik heb een vraag over een factuur of een betalingstermijn, waar kan ik deze vraag stellen?
Vragen over de factuur of de betalingstermijn kunt u stellen door het sturen van een e-mail naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vragen binnen twee werkdagen te behandelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ilse Herweijer via 020 598 6255.

Vraag 5: Hoe weet ik of er nog plaats is bij de leergang?
Om u de meest actuele gegevens te kunnen verstrekken, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 6: Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal?
Wij streven ernaar het cursusmateriaal twee weken voor aanvang van het college aan u te verstrekken.

Vraag 7: Ik wil mijn inschrijving wijzigen of annuleren, waar kan dat?
Bekijk hier de algemene voorwaarden. In de algemene voorwaarden staat beschreven of u uw inschrijving kunt wijzigen en welke termijnen aan de annulering zijn verbonden.
empty