Leergang Fiscaal pensioenrecht

Banner opleiding fiscaal pensioenrecht

Fiscaal pensioenrecht bij VU Law Academy: toegang tot een uitdagend vakgebied

U bent advocaat, fiscalist of jurist, en weet uit ervaring hoe sterk het pensioenrecht is verbonden met fiscaliteit. Denk aan fiscale kaders waaraan pensioenregelingen moeten worden aangepast. Of aan de fiscale samenhang tussen pensioenen, lijfrentes en winstbepaling. Uw cliënten rekenen op u als ze hierover informatie of advies nodig hebben. De leergang Fiscaal pensioenrecht rust u toe op dit volwaardige vakgebied.

Oud-cursist over de leergang

Drs. Masha Bril MFP werkt bij ABN AMRO Mees Pierson. Hij volgde de leergang Fiscaal pensioenrecht en is enthousiast over het niveau en de toepasbaarheid:

Masha Bril klein‘De kennis die ik heb opgedaan tijdens de leergang Fiscaal pensioenrecht, kan ik als specialist toekomstvoorzieningen bijna elke dag gebruiken. De onderwerpen worden op een academische manier behandeld. De docenten zijn academisch gevormd en komen allen uit de dagelijkse praktijk. Daarnaast ontmoet je mensen die vaak met hetzelfde vak bezig zijn als jij en met wie je ook na de opleiding kunt sparren. Deze opleiding staat bij mij in de top drie van beste opleidingen die ik heb gevolgd.’