Leergang Fiscaal pensioenrecht

Banner opleiding fiscaal pensioenrecht

Fiscaal pensioenrecht bij VU Law Academy: toegang tot een uitdagend vakgebied

U bent advocaat, fiscalist of jurist, en weet uit ervaring hoe sterk het pensioenrecht is verbonden met fiscaliteit. Denk aan fiscale kaders waaraan pensioenregelingen moeten worden aangepast. Of aan de fiscale samenhang tussen pensioenen, lijfrentes en winstbepaling. Uw cliënten rekenen op u als ze hierover informatie of advies nodig hebben. De leergang Fiscaal pensioenrecht rust u toe op dit volwaardige vakgebied.

Voor wie is de leergang?

De leergang Fiscaal pensioenrecht richt zich op advocaten, fiscalisten en juristen die zich het fiscale pensioenrecht eigen willen maken of hun inzicht in het fiscale pensioenrecht willen vergroten. Er kunnen ook andere academici deelnemen op voorwaarde dat zij door opleiding of werkervaring deze leergang op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Dit wordt vooraf beoordeeld aan de hand van het cv en eventueel een intakegesprek.   

Twijfelt u of u over de juiste voorkennis beschikt voor deze leergang? Neem dan contact op met Monique Becker via m.becker@vu.nl of (020) 598 3694.