Leergang Grondslagen Vennootschaps- en Ondernemingsrecht

Praktische informatie


De leergang maakt deel uit van het opleidingsaanbod van het Zuidas Instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht (ZIFO). ZIFO vindt de leergang een belangrijke opleiding voor de praktijk van haar partners.

StartDe leergang start (onder voorbehoud van voldoende deelnemers) in mei 2018.
LocatieVrije Universiteit Amsterdam
Programma13.30 – 14.00 uur: Ontvangst met koffie, thee
14.00 – 15.30 uur: Aanvang programma
15.30 – 15.45 uur: Pauze
15.45 – 17.15 uur: Vervolg programma
Planning

Bekijk hier de planning voorjaar 2018 van de leergang met data, docenten en onderwerpen.

Docenten en cursusleiderHier vindt u een overzicht met informatie over de cursusleider en alle docenten die betrokken zijn bij deze leergang.
PrijsAlumnikorting leergangen€ 2.050,- (2018) dit bedrag is vrijgesteld van btw en inclusief cursusmateriaal en consumpties. Voor deelnemers afkomstig van de partners binnen ZIFO geldt een gereduceerde prijs van €1.870,- (prijs 2018). Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. Bekijk hier onze actuele kortingen.
ZIFODe leergang maakt deel uit van het opleidingsaanbod van het Zuidas Instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht (ZIFO). ZIFO vindt de leergang een belangrijke opleiding voor de praktijk van haar partners.
ZIFO logo
LiteratuurU ontvangt van de VU Law Academy vooraf het onderwijsmateriaal (artikelen, jurisprudentie). Het onderwijsmateriaal kan ook als naslagwerk gebruikt worden. Elk college ontvangt u een hand out met de power point presentatie van dat college.
PuntenPAO_PO_punten Nederlandse orde van advocaten18 PO opleidingspunten voor De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). 
Certificaat
Aan deze leergang is geen examen verbonden. Cursisten ontvangen na afloop een certificaat van deelname indien zij tenminste vier van de zes bijeenkomsten aanwezig zijn geweest.
Gerelateerd aanbod

Actualiteiten Ondernemingsrecht - 11 december 2017
Actualiteiten Contractenrecht - 29 november 2017

Leergang verbintenissenrecht  - mei 2018
Leergang verdieping contractenrecht - oktober 2018