Leergang Verdieping Contractenrecht

Voor wie is de leergang?

Deze leergang is ontwikkeld voor:

  • advocaten met een algemene of gespecialiseerde rechtspraktijk, die hun kennis van de basisleerstukken van het contractenrecht aanzienlijk willen verdiepen om die beter te kunnen benutten in hun eigen praktijk;
  • bedrijfsjuristen en juristen bij maatschappelijke organisaties  en adviesbureaus, die te maken hebben met  contractenrecht en/of het aangaan van overeenkomsten;
  • juristen werkzaam bij gemeenten, provincies en waterschappen (ambtenaren, bestuurders), die te maken hebben met het opstellen en beoordelen contracten.
Het niveau van de leergang is verdiepend. Dit betekent dat u om deel te nemen over een redelijke kennis van het contractenrecht dient te beschikken, met drie tot vijf jaar relevante werkervaring. De leergang is een verdiepend vervolg op de basis Leergang Verbintenissenrecht, maar bij voldoende praktijkervaring (drie tot vijf jaar) ook geschikt voor deelnemers die de basis leergang niet hebben gevolgd.

Twijfelt u of u over de juiste voorkennis beschikt voor deze leergang? Neem dan contact op met Monique Becker via m.becker@vu.nl of (020) 598 3694.