Leergang Onderwijsrecht

Welke praktische informatie is nog van belang?

StartDe leergang start 27 september 2017. Voltekend, u kunt zich nog inschrijven voor de wachtlijst.
LocatieHoofdgebouw VU, De Boelelaan 1105 in Amsterdam (op de Zuidas). Zaal: Agora 2
PlanningBekijk hier de volledige planning met data, onderwerpen en docenten.
GroepsgrootteMaximaal 25 deelnemers.
PrijsAlumnikorting leergangenDe prijs van de leergang bedraagt € 2.400,-. Deelnemers, werkzaam bij organisaties die participeren in SBLO* (Stichting Bijzondere Leerstoelen Onderwijsrecht) krijgen 20% korting en betalen € 1.910,-. Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw. Bekijk hier onze actuele kortingen.
SBLO logo
PuntenNoVa 15 PO15 opleidingspunten - voor De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).
DiplomaU ontvangt het diploma van de leergang als u tenminste vier van de zes colleges heeft bijgewoond, uw paper heeft gepresenteerd en deze als voldoende is beoordeeld. De deelname aan de presentatiedag is verplicht.
StudiebelastingVoor elk blok van twee colleges (tezamen 5 uur) geldt een voorbereidingstijd van 4 tot 6 uur. Voor het schrijven en de voorbereiding van de presentatie van de paper wordt de voorbereidingstijd ingeschat op 15 tot 20 uur.
Digitale leeromgevingHet onderwijs wordt ondersteund door een digitale leeromgeving. Hierop vindt u aanvullingen op literatuur, PowerPoint-presentaties en andere relevante stukken. Zo blijft u op de hoogte van actualiteiten. Ook kunt u via de digitale leeromgeving contact leggen met medecursisten en de cursusleiding.
Gerelateerde cursussenCursus actualiteiten arbeidsrecht in het onderwijs - 23 november 2017

* Dit zijn: schoolbesturen die zijn aangesloten bij Verus, LVGS, VGS en leden van de VU-vereniging.