Leergang Governance van Samenwerkingsverbanden voor overheidsjuristen en beleidsadviseurs

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Indien ik een keer ziek ben, kan ik dan met een andere groep het college inhalen? 
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Vraag 2: Indien ik na het lezen van de brochure nog een vraag heb, bij wie kan ik deze stellen? 
Als u na het lezen van de brochure en de informatie op de website nog extra informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met de VU Law Academy via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 3: Hoeveel colleges mag ik missen zonder dat mijn deelname aan het examen of afrondende paper in gevaar komt? 
Voor de leergang Governance van Samenwerkingsverbanden voor overheidsjuristen en beleidsadviseurs geldt geen aanwezigheidsplicht. De leergang wordt niet afgesloten met een examen of paper. Echter, het is wel sterk aanbevolen alle colleges bij te wonen.

Vraag 4: Gelden er specifieke toelatingseisen voor deze leergang? 
Voor de leergang Governance van Samenwerkingsverbanden voor overheidsjuristen en beleidsadviseurs gelden geen specifieke toelatingseisen.
De leergang richt zich op ambtenaren en bestuurders van gemeenten, provincies en waterschappen die betrokken worden bij trajecten om tot samenwerking te komen, of betrokken zijn bij de aansturing van een samenwerkingsverband. Daarnaast ook ambtenaren en bestuurders van samenwerkingsverbanden. Juridische voorkennis is vereist.
Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Monique Becker via: m.becker@vu.nl of +31 20 59 83694. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 5: Ik heb een vraag over een factuur of een betalingstermijn, waar kan ik deze vraag stellen? 
Vragen over de factuur of de betalingstermijn kunt u stellen door het sturen van een e-mail naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vragen binnen twee werkdagen te behandelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ilse Herweijer via 020 598 6255.

Vraag 6: Bestaat er een mogelijkheid tot herkansing wanneer ik niet ben geslaagd voor een paper of examen? 
Bij deze leergang kunt u geen diploma behalen. Er wordt wel een certificaat van deelname uitgereikt. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Monique Becker via: m.becker@vu.nl  of +31 20 59 83694

Vraag 7: Hoe weet ik of er nog plaats is bij de leergang? 
Om u de meest actuele gegevens te kunnen verstrekken, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 8: Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal? 
Wij streven ernaar het cursusmateriaal twee weken voor aanvang van het college aan u te verstrekken.

Vraag 9: Ik wil mijn inschrijving wijzigen of annuleren, waar kan dat? 
Zie onze annuleringsvoorwaarden, die staan vermeld in de Algemene Voorwaarden van de VU Law Academy. In de annuleringsvoorwaarden is beschreven of u uw inschrijving kunt wijzigen en welke termijnen aan de annulering zijn verbonden.