Verdieping Aanbestedingsrecht voor Inkopers

Banner verdieping aanbestedingsrecht voor inkopers

Veelgestelde vragen


Vraag 1: Indien ik een keer ziek ben, kan ik dan met een andere groep het college inhalen? 
Nee, dit is niet mogelijk. Om u toch van informatie te voorzien zal de powerpointpresentatie op Canvas (elektronisch leergang omgeving) geplaatst worden.

Vraag 2: Indien ik na het lezen van de website nog een vraag heb, bij wie kan ik deze stellen? 
Als u na het lezen van de informatie op de website nog extra informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met de VU Law Academy via 020 598 6255, u kunt dan vragen naar Branka Dasović. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 3: Hoeveel colleges mag ik missen zonder dat mijn deelname aan het examen in gevaar komt? 
Voor de leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers geldt een aanwezigheidsplicht. De leergang wordt afgerond met een schriftelijk examen. U ontvangt een diploma als u voor het schriftelijk examen een voldoende heeft behaald en een substantiële bijdrage heeft geleverd aan de twee groepsopdrachten. De werkwijze bij de groepsopdrachten wordt voor aanvang van de leergang bekend gemaakt.

Vraag 4: Gelden er specifieke toelatingseisen voor deze leergang? 
Voor de leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers gelden specifieke toelatingseisen. De leergang is toegankelijk voor niet-juristen die de leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers of de leergang Aanbestedingsrecht (voor 2013) hebben gevolgd. Tevens krijgt u met een afgeronde Post-hbo opleiding Aanbesteden voor Gevorderden van Conducto en een afgeronde NEVI 2 Publiek opleiding direct toegang tot deze leergang indien u ter bewijs hiervan bij uw aanmelding het certificaat/ diploma van deze opleiding toestuurt. Ook andere vooropleidingen geven mogelijk toegang tot deze leergang. Dit wordt beoordeeld aan de hand van het cv welke u kunt toesturen aan: vulaw@vu.nl. De leergang is ook toegankelijk voor deelnemers die bovenstaande opleidingen niet hebben gevolgd maar denken door opleiding en werkervaring voldoende theoretische kennis te hebben om deze verdiepende leergang succesvol te kunnen volgen. U moet dan eerst een entreetoets met goed gevolg afleggen. Over het maken van de entreetoets en de kosten die daaraan verbonden zijn, komt binnenkort informatie op de website. Wilt u meer informatie over de entreetoets ontvangen, zodra die informatie bekend is, of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met de VU Law Academy, via 020-5986255 of vulaw@vu.nl

Vraag 5: Ik heb een vraag over een factuur of een betalingstermijn, waar kan ik deze vraag stellen? 
Vragen over de factuur of de betalingstermijn kunt u stellen door het sturen van een e-mail naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vragen binnen twee werkdagen te behandelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ilse Herweijer via (020) 598 6255.

Vraag 6: Bestaat er een mogelijkheid tot herkansing wanneer ik niet ben geslaagd voor een paper of examen? 
Voor ieder tentamen/examen geldt een herkansingsmogelijkheid. Een kandidaat heeft in het kader van zijn deelname aan de leergang/collegecyclus recht op twee herkansingen. Voor de eerste herkansing worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor de tweede herkansing van een eindtentamen/examen wordt € 150,- (geen BTW) in rekening gebracht. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Branka Dasović via b.dasovic@vu.nl of (020) 59 83612. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 7: Hoe weet ik of er nog plaats is bij de leergang? 
Om u de meest actuele gegevens te kunnen verstrekken, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Vraag 8: Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal? 
Wij streven ernaar het cursusmateriaal twee weken voor aanvang van het college aan u te verstrekken.

Vraag 9: Ik wil mijn inschrijving wijzigen of annuleren, waar kan dat? 
Zie onze annuleringsvoorwaarden, die staan vermeld in de Algemene Voorwaarden van de VU Law Academy. In de annuleringsvoorwaarden is beschreven of u uw inschrijving kunt wijzigen en welke termijnen aan de annulering zijn verbonden.

<< Terug naar de hoofdpagina Leergang Verdieping Aanbestedingsrecht voor inkopers