Leergang Wetgevingstechniek voor gemeentejuristen

Veelgestelde vragen


Vraag 1: Indien ik een keer ziek ben, kan ik dan met een andere groep het college inhalen? 

Nee, dit is niet mogelijk. Om u toch van informatie te voorzien zal de PowerPointpresentatie opCanvas (elektronische leergang omgeving) geplaatst worden. 

Vraag 2: Indien ik na het lezen van de brochure nog een vraag heb, bij wie kan ik deze stellen? 
Als u na het lezen van de brochure en de informatie op de website nog extra informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met de VU Law Academy via 020 598 6255. U kunt dan vragen naar Branka Dasović. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen:vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Vraag 3: Hoeveel colleges mag ik missen zonder dat mijn deelname aan het examen of afrondende paper in gevaar komt? 
Voor de leergang Decentrale verordeningen geldt geen aanwezigheidsplicht. De leergang wordt niet afgesloten met een examen of paper. Echter, het is wel sterk aanbevolen alle colleges bij te wonen. 

Vraag 4: Gelden er specifieke toelatingseisen voor deze leergang? 
Voor de leergang Decentrale verordeningen gelden geen specifieke toelatingseisen. Wel wordt van de deelnemers verwacht dat zij voldoende op de hoogte zijn van het algemeen bestuursrecht en het gemeente- respectievelijk het provincierecht. Heeft u hier vragen over of twijfelt u of u over de juiste voorkennis beschikt voor deze leergang? Neem dan contact op met Branka Dasović via b.dasovic@vu.nl of (020) 59 83612. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Vraag 5: Ik heb een vraag over een factuur of een betalingstermijn, waar kan ik deze vraag stellen?
Vragen over de factuur of de betalingstermijn kunt u stellen door het sturen van een e-mail naar: vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vragen binnen twee werkdagen te behandelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ilse Herweijer via 020 598 6255. 

Vraag 6: Bestaat er een mogelijkheid tot herkansing wanneer ik niet ben geslaagd voor een paper of examen? 
Bij deze leergang kunt u geen diploma behalen. Er wordt wel een certificaat van deelname uitgereikt.Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Branka Dasović via b.dasovic@vu.nl of (020) 59 83612.

Vraag 7: Hoe weet ik of er nog plaats is bij de leergang? 
Om u de meest actuele gegevens te kunnen verstrekken, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 598 6255. Het is ook mogelijk uw vraag per mail te stellen:vulaw@vu.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Vraag 8: Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal? 
Wij streven ernaar het cursusmateriaal twee weken voor aanvang van het college aan u te verstrekken. 

Vraag 9: Ik wil mijn inschrijving wijzigen of annuleren, waar kan dat? 
Zie onze annuleringsvoorwaarden, die staan vermeld in de Algemene Voorwaarden van de VU Law Academy. In de annuleringsvoorwaarden is beschreven of u uw inschrijving kunt wijzigen en welke termijnen aan de annulering zijn verbonden.

Mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via: vulaw@vu.nl