Nieuws

Op deze pagina treft u het laatste nieuws aan van de VU Law Academy.

Nieuws
 • ZIFO-congres: 'Europeanisering van het Financiële recht en de Wet op het financieel toezicht (Wft)'
  14 juni 2017
  Tijdens dit jaarcongres passeren alle verschillende aspecten van de Europeanisering de revue. Niet alleen het fundament van het gebruik van de verschillende Europese wetgevingsinstrumenten wordt onderzocht, maar ook wordt ingegaan op de bestuursrechtelijke, privaatrechtelijke en handhavingsaspecten.

 • Masterclasses recente rechtspraak van de Hoge Raad door Floris Bakels
  4 mei 2017
  Op 22 mei gaat de eerste masterclass over recente rechtspraak van Floris Bakels van start. De aandacht zal met name uitgaan naar rechtspraak die voor de Zuidaspraktijk van belang is.

 • Uniek symposium Legal Ethics and Corporate Lawyers Friends or foes?
  7 maart 2017
  Na alle corporate schandalen en de Panama Papers organiseert de VU Law Academy samen met de Universiteit van Amsterdam (UvA) en het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek op donderdag 15 en vrijdag 16 juni het eerste Nederlandse symposium waar de meest recente inzichten over de beroepsethische aspecten van de corporate advocatuur aan de orde worden gesteld. Met gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland.

 • Geen prijsverhogingen in 2017
  15 december 2016
  Goed nieuws: om onze toegankelijkheid voor juristen en advocaten te waarborgen zal de VU Law Academy komend jaar geen prijsverhogingen doorvoeren.
  Dat betekent dat u in 2017 kwalitatief hoogwaardige cursussen en trainingen kunt volgen tegen hetzelfde aantrekkelijke tarief!

 • Incompany mogelijkheden nu nog toegankelijker:
  bezoek de geheel vernieuwde incompany pagina's

  28 april 2016
  Op zoek naar een cursus die precies aansluit bij de opleidingswens(en) van uw organisatie? Vanaf vandaag krijgt u nog beter zicht op de schat aan cursusmogelijkheden van de VU Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Laat u inspireren en grasduin door de expertises waarover onze docenten beschikken, bekijk de kant en klare cursusmogelijkheden of nodig een specifieke docent uit voor uw incompanyvraag.
  individuele benadering • planning die u uitkomt • inhoud gekoppeld aan uw praktijk

 • VU Law Academy gaat samenwerken met de Pensioen Netwerk Groep
  3 februari 2016
  De VU Law Academy is een samenwerking aangegaan met de Pensioen Netwerk Groep (PNG). De leden van PNG ontvangen een aantrekkelijke korting op de Actualiteitenlezingen Pensioenrecht en op het congres: Nieuwe modaliteiten voor pensioenuitvoering (2 maart)

 • Zeer tevreden klanten VU Law in evaluaties 2015
  24 september 2015
  De cursisten van de VU Law Academy hebben de jaarlijkse cursusevaluatie zeer positief ingevuld. Zij waarderen het programma en de docent gemiddeld met een 8. Lees verder...
 • Nieuw: kies uw abonnement
  20 augustus 2015
  PO abonnement, VSO abonnement of PO+ abonnement. Lees meer en maak uw keuze!   
 

 

       Twitter button  LinkedIn button