Coronavirus: VU dicht tot en met 6 april

Het onderwijs dat plaatsvindt op de Vrije Universiteit tot en met 6 april gaat niet door. Lees hier de laatste update van zondagavond 15 maart.

16-03-2020 | 13:40

Zondag 15 maart heeft het kabinet besloten om onder meer alle scholen, horeca en kinderopvangverblijven te sluiten tot en met 6 april om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. De Vrije Universiteit Amsterdam gaat vanaf 16 maart ook dicht.

Wat betekent dit voor de cursussen, lezingen en leergangen bij de VU Law Academy?

De komende dagen zoeken wij naar passende, digitale oplossingen om onze leergangen op afstand aan te kunnen bieden. Cursisten en deelnemers van de VU Law Academy zullen hierover per e-mail benaderd worden. De masterclass Aanbestedingsrecht (17 maart) en de lezing Actualiteiten Pensioenrecht (18 maart) zijn afgelast. We gaan er vooralsnog van uit dat we de cursussen in mei en juni live op de Vrije Universiteit aan kunnen bieden zoals u van ons gewend bent.

Contact en veelgestelde vragen
De VU volgt betreffende het coronavirus de richtlijnen van het RIVM en de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Raadpleeg vu.nl/coronavirus voor antwoorden op veelgestelde vragen en speciale contactpunten voor studenten en cursisten. De meest actuele informatie over het coronavirus leest u op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
Deel dit bericht met uw relaties.