Academische Mediation Pitch op 10 oktober 2019

Krijg de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek op deze unieke middag.

10-10-2019 | 14:00

Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan en dat verdient een podium. Aan de hand van een pitch mag iedere onderzoeker 10 minuten zijn bevindingen op een aantrekkelijke manier voor het voetlicht te brengen.
De term mediation vatten wij voor deze gelegenheid ruim op. Denk bijvoorbeeld ook aan onderhandelen, conflictcoaching en bemiddeling. Wij willen goed onderzoek delen met de praktijk en de praktijk in verbinding brengen met de wetenschap. Doel is het vakgebied verder te ontwikkelen en naar een hoger plan te brengen.

Een greep uit de onderwerpen die u op 10 oktober kunt verwachten:
1.    Evidence based geschiloplossing
2.    Oplossingsgericht werken bij bezwaar
3.    Hoe kan piketmediation verdere escalatie van het conflict beperken?
4.     Hoe maken we organisaties conflictvaardiger?
5.     Mediation bij hiërarchische arbeidsconflicten
6.    Onderhandelingsmechanismen in complexe langdurige zorg
7.     Excuses in privaatrecht
8.    How do mediators reflect upon the role of improvisation in their practices?

Wilt u dit niet missen? Reserveer dan tijdig, want er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar.  De deelnamekosten zijn € 65 exclusief btw.

Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Atrium, Medische faculteit, De Boelelaan 1105, Vrije Universiteit Amsterdam

Reserveer een stoel

Deze bijeenkomst is een initiatief van het Centrum voor Conflicthantering in samenwerking met de Vrije Universiteit en de Mediatorsfederatie Nederland.

Deel dit bericht met uw relaties.