Online een cursus volgen vanaf uw thuiswerkplek

Wilt u bij blijven in uw vakgebied en vanuit huis een online juridische cursus volgen? Dan bent u bij de VU Law Academy aan het juiste adres. Zo start onder andere de PAO-vaardigheidscursus Opstellen en beoordelen van contracten donderdag 12 november online.

19-10-2020 | 12:48

Bekijk ons online najaar aanbod met verlaagde prijzen en schrijf u vandaag nog in!

Online PAO-vaardigheidscursus Opstellen en beoordelen van contracten (gaat definitief door)
Tijdens deze praktijkgerichte online cursus van mr. dr. Edwin van Wechem en mr. Cyril Christiaans wordt u door ervaren contractenrecht specialisten getraind in het beoordelen van contracten aan de hand van de eisen die hieraan volgens het Burgerlijk Wetboek worden gesteld. Waar nodig zal ook worden ingegaan op aandachtspunten in internationale verhoudingen, bijvoorbeeld over de voor- en nadelen van het Weens Koopverdrag.
 
Diverse terugkerende thema’s in het contractenrecht (onderhandelingen en voorbehouden, totstandkoming, uitleg, algemene voorwaarden, ontbinding en opzegging, maar natuurlijk ook tekortkomingen, boetes en aansprakelijkheidsbeperkingen) worden aan de hand van praktijkvoorbeelden besproken. U zult veel “tips en tricks” krijgen die u helpen bij het opstellen en beoordelen van contracten.

Reacties oud-deelnemers
"Handige tips en aandachtspunten bij opstellen contracten."
"In korte tijd weer een deskundige update van mijn vakkennis gekregen."
"Hoog kennisniveau met duidelijke uitleg en brug met de praktijk."


Meer informatie en inschrijven.